Ицо Хазарта и Милена откриват STREET FOOD & MUSIC FESTIVAL

Кулинарният фестивал започва с много вкусни street food предложения и  представления, а вечерта ще завърши с концерт на Милена

Ицо Хазарта пристига в Бургас днес, за да се качи на сцената на Street Food & Music Festival. Фестивалът ще се проведе на Пристанището на 5 и 6 август 2020, а програмата му е повече от страхотна - музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки! Входът, както винаги е свободен!

Концертът на легендарният рапър, известен с безкомпромисния си език, започва в 20:30. Преди нещо на сцената ще видим MINNA и Кристина Дончева, която след като превзе няколко музикални формата е готова да завладее отново и родната бургаска публика.

Музикалната щафета ще поеме рок дамата на българската музика Милена, която пристига заедно с бенда си, за да превърне в рок арена Пристанище Бургас.

Днес не трябва в никакъв случай да пропускате и SitDown Comedy шоуто на новия комедиен феномен на България - Врачка Илия, което започва в 19:15 ч.

Вечерта ще завърши с лятно кино и диджей парти на DJ Ramsey Hercules, а утре - 6 август 2020, програмата на Street Food & Music Festival е още по-атрактивна! Очакват ни нови кулинарни демонстрации, които започват в 17 ч., а час по-късно на сцената се качват актьорите от новия филм на Виктор Божинов, посветен на култовата рок група от 80-те - "Жигули". Една от сцените във филма ще бъде заснета на фестивала ни, така че не пропускайте възможността да станете част от публиката на този филмов концерт!

Ако не можете да си представите Димитър Рачков като рок музикант - елате да го видите! Освен него във филма участват още актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев - Геро, Лилия Маравиля, Август Попов, Параскева Джукелова и др.

След тях програмата ни продължава с Илин Папазян и Джанго Зе, лятно кино и Warm Up Spice Party с DJ Chichanes. 

Очакваме ви! Входът е свободен!

Цялата програма на вкусния морски фестивал може да разгледате тук - https://bit.ly/3hMPmZW  

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови