Боби от Сатан издаде първата си книга /снимки/

Легендарният бургазлия Борислав Ташев, известен и като Боби Траша, и като създателят на култовата рок дискотека Сатан от 90-те години, издаде своята първа книга.

Мeduzata.com се сдоби с екземпляр на стихосбирката „Мятане на слънчев диск“, с автограф от автора. 

Творбата на успешния дискохвъргач /намек в заглавието/ и цирков артист, познат на публиката в повече от 30 страни в света съдържа 33 стихотворения, наречени „поема“.

Редактор му е известният музикант Росен Сеновски, чиято е и идеята за корицата.

Боби Траша обясни, че „Мятане на слънчев диск“ е „рунд последен за предпоследен“. Той подготвя издаването на втора част със стихове.

По-впечатляващото е, че Боби е замислил и книга, посветена на рок-клуб  Сатан, която ще бъде своеобразен паноптикум на събития, случки и характерни физиономии, посещавали през годините любимото място.

Траша призовава феновете на култовия бар да напишат свои преживяни случки от там, които да бъдат включени в изданието.

Припомняме на читателите-съвременици и разясняваме на по-младите, че рок-клуб Сатан имаше уникален интериор, вдъхновен от Ада. Нищо обаче от него не беше окултно, а бе пречупено през иронията и шегата.

Мизансценът бе наситен с майсторски изработени макети, които сега се наричат 3D-фигури. Над бара бе разперил криле триглав змей, сцената бе в зейналата паст на зъбата акула, от стените изскачаха вещица и дявол с клонче с ябълка, изникнало от ерекцията му.

Самият диджей Боби Траша бе в кабина, обхваната от огромен паяк и оплетена с вериги.

„Мятане на слънчев диск“ можете да си закупите от Хеликон или директно от автора https://www.facebook.com/bobbyand.bobby.1/ 

ОЧАКВАЙТЕ ИНТЕРВЮ С БОБИ ТРАША!

Текст и снимки: meduzata.com

Снимка Сатан: фейсбук

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови