Ето кои 12 красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас

След приключване на кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2021 г бяха избрани дванадесет претендентки, които ще се борят за титлата. Момичетата са на възраст от 16 до 21 години.

Красивите бургазлийки са амбициозни млади момичета, които освен сцената на конкурса Кралица на Бургас, са решили да покорят със знания и умения редица престижни конкурси по математика, спортни състезания и др.

Най-малката кандидатка за приза е 16-годишна възпитаничка на Търговската гимназия в Бургас, която мечтае да развие солидна кариера в сферата на модата. Сред претендентките е и музикален талант от Бургас, част от музикалната формация „Фортисимо“, която през 2017 г. спечели престижния музикален конкурс Бургас и морето.

Има възпитаничка на университет в Канада, която учи анимация там. Студентки в  сферата на журналистиката, хотелиерството, международния бизнес, икономика и педагогика са само част от решените да грабнат короната участнички. Всички претендентки за титлата Кралица на Бургас са изключително чаровни и амбициозни момичета, истинско предизвикателство за престижното жури.

Конкурсът Кралица на Бургас 2021 ще се проведе на 6-ти юни от 20.30 ч в Летния театър в Бургас, входът е свободен.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови