Мода Есен 2021: Официални пижами, анцузи и трикотаж /снимки/

Ако искате да си купите сако или класически панталон, ще трябва да се обърнете към старите колекции на модните брандове.

Това установи екип на meduzata.com след репортерско проучване по марковите магазини в Бургас. 

Популярните световни брандове в новите си колекции залагат на официални пижами, анцузи и трикотаж, което пък е продиктувано от търсенето. След като половината свят работи хоум офис заради COVID-обстановката, модата в облеклото започна да се отклонява от досегашните тенденции.

Плетиво и трикотаж – това е новото нормално. Щандовете с панталони са заети от долници на пижами, анцузи и клинове. И това са дрехите, удобни за търкаляне по дивана.

Вместо класическо сако можете да си купите модерна жилетка – далеч по-удобна за домашна обстановка.

Дори роклите вече са плетени, а дизайнери уверяват, че могат да се носят и без подплата.

Ето някои от тенденциите според публикациите на Vogue:

Ски шик

По време на пандемията, хората се лишиха от зимната си почивка и посещението на ски пистите. Ето защо модните дизайнери предлагат за зима 2022 колекции с ватирани дрехи, удобни гащеризони, пуловери, дрехи с повече пух в комбинация с апрески. Всичко това е пречупено през стилистиката на градския стил и усещането за защита от студа в комбинация с комфорт и шик.

Нови модели от плетиво

За поредна година през студените месеци се препоръчват плетените дрехи. Разликата през сезон есен/зима 2021/2022 е, че плетените рокли са с дължина, която Ви допада, но в някои от моделите, са проектирани с цел да покажете част от кожата си. Най-смелите плетени рокли са от ажурно плетиво. Ако сте достатъчно смела, можете да ги носите без хастар за по-предизвикателен външен вид.

Живот на Марс

Космонавт, извънземно или астроном? Или може би по малко от всички тях едновременно. През последните години се наблюдава тенденция за облекла, които са вдъхновени от научната фантастика и НАСА. Остава да изчакаме да видим дали подобни дрехи биха били удобни и практични на Червената планета.

Пачуърк

Това е вид стил, при който се пришиват различни материи. През сезон есен/зима 2021/2022 модните дизайнери ни предлагат смели комбинации между различни материи и еко кожа.

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови