Мамалев: Аз открих Димитър Рачков за „Клуб НЛО”

Георги Мамалев твърди, че именно той е човекът, открил бургазлията Димитър Рачков като актьор. За първи път го вижда по време на представление в ВИТИЗ и харесва играта му.

 

«От по-младите на сърце ми е Димитър Рачков, защото аз го открих за Клуб НЛО”. Навремето го гледах във ВИТИЗ и след това го поканих да играе при нас. Той много се изненада, когато видя, че го чакам след представлението и още на другия ден се включи в «НЛО””, споделя актьорът в интервю пред «24 часа”.

Мамалев признава, че когато е бил млад на него също са му помагали. «Тодор Колев ми е помагал много. Даже изявено ми е помагал, защото ме покани в една музикално - сатирична група «Иръпшаните”, която прерасна в цяло шоу. Тодор Колев, естествено, бе фигурата, около която се въртеше всичко. Покани ме, защото бях завършил ВИТИЗ и тогава за първи път усетих радостта от препълнените салони, вниманието на публиката. Леко започваш да се чувстваш звезда, но все пак, когато до теб е Тодор Колев, внимаваш”, спомня си Георги Мамалев.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови