Мария Бакалова заблестя на Коачела и показа гаджето си 

Мария Бакалова - българската гордост в света на киното, която беше номинарана и за "Оскар" за участието си във филма "Борат 2", заблестя на поредното престижно събитие. 

Става дума за фестивала Коачела, който бие всякакви рекорди по брой присъстващи, а на сцената излизат най-големите и актуални имена от шоубизнеса. 

На холивудската ни принцеса Мария Бакалова подобни бляскави събития определено ѝ подхождат и тя не пропуска да ги озари с присъствието си. За Коачела актрисата беше залобила на превъзходна къса, розова рокля с флорални мотиви и удобни маратонки в същия цвят. 

С публикацията си в мрежата Бакалова показа, че се е забавлява от сърце на фестивала, като не пропусна и да сподели снимка с новия си любим Пейтън Гъли, който работи като адвокат.  

Мария не е говорила открито за американската си любов, но по кадрите, които са споделяли през последните месеци, е очевидно, че са щастливо обвързани.  

Към снимките и клипчетата, които е публикувала от Коачела, Мария Бакалова е написала: "Забавлявахме се истински този уикенд! Благодаря, Коачела!"

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови