Вижте актуалните грим и прически на BURGAS SUMMER TRENDS

Най-горещото модно събитие на лятото BURGAS SUMMER TRENDS продължава да изкушава ценителите на красотата. Ревю-спектакълът ще покаже не само разкошни тоалети, бижута и аксесоари, но и най-новите тенденции в грима и прическите за лято 2023. 

Грижа за това ще имат топ гримьори и коафьори на световно ниво, сред които Олга Каменова, Теодора Калчева и Олег Летний  – имена, добре познати на тези, които държат на безупречната си визия.

Олга Каменова е професионален премиум клас фризьор с работен стаж и обучения в множество страни в Европа. Собственик и основател на първият сертифициран био салон в Бургас „Apriori“, който предлага базирани на диагностика интензивни комплексни програми – за туширане на целулита и мазнините, естествено красива коса, изискан професионален маникюр и педикюр. 

Предлагат се оформяне и боядисване на вежди, ламиниране на вежди и мигли, миглопластика и перманентен грим, за омагьосващ поглед и излъчване. Олга и нейният екип ще се погрижат за косите на моделите в Burgas Summer Trends, като покажат актуални раздвижени модерни и нестандартни летни визии.

Теодора Калчева е един най-добрите професионални гримьори в Бургас. Регулярен участник в международни фестивали на изкуствата и носител на BodyArt и Make Up отличия. Теди е собственик и преподавател по грим в Art & Beauty By Teodora Kalcheva Make Up School  - лицензирана школа към Национална агенция за професионално образование и обучение. На Burgas Summer Trends за подготовка на безупречния макиаж на моделите ще ѝ помагат Айше Дилявер и Стелла Мерджанова от нейния екип.

Специална изненада за бургаската публика ще е участието на международния гост – гримьор -  Олег Летний. Екстравагантния творец е работил за различни модни форуми в Европа, а BURGAS SUMMER TRENDS ще е дебютното му ревю в България. В Бургас Олег е от близо година и вече е един от най-търсените гримьори в града.

Сред популярните модели, които ще дефилират на червения килим на BURGAS SUMMER TRENDS са носителките на титлата „Мисис Бургас“ - очарователните Татяна Ламбова, Вержиния Иванова, Валерия Докузова, Розалина Попова и Теодора Иванова; „Кралиците на Бургас“ – Ина Мархолева и Габриела Пеева; носителките на титлата Мис Созопол Теодора Пъчкова, Янита Димитрова и Ерика Атанасова, както и една от последните носителки на короната на Мис Несебър - Гергана Стойкова. 

Специално за ексклузивното модно събитие на котешката пътечка публиката ще види и един от популярните български топ модели - Миглена Николова.

Какви други изненади са подготвили организаторите, ще разберете на 29-ти юни (четвъртък) от 19:30 часа в Морската градина на Бургас, пред Гранд хотел и СПА Приморец. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови