1000 гратисчии на Spirit Of Burgas

1000 безплатни билета ще получат живущите около най-очакваното музикално събитие това лято - Spirit Of Burgas.

Общинско предприятие Летен театър, фестивали и концерти - Бургас е поискало откриване на процедура по Закупуване на комбинирани концертни билети за живущите в района на провеждане на фестивала. 

"Събитието Spirit Of Burgas е позитивно музикално преживяване, но за част от гражданите то носи и известен дискомфорт. Поради причиненото неудобство Община Бургас компенсира живущите, в района на проявата граждани като им осигурява пропуски за дните на фестивала за всяко едно от изданията от 2008 г. до настоящия момент", се пише в обществената поръчка.

Живущите по постоянен и настоящ адрес в района на проявата граждани били 1290. При провеждането на предходните издания на Spirit Of Burgas са предоставяни приблизително 800 билета. За законосъобразното закупуване на билетите, които да се предоставят за дните на фестивала е необходимо сключване на договор за закупуване на билети, които община Бургас да предостави на живущите в района на проявата граждани, за дните на фестивала.

Припомняме, че преди няколко дни стана ясно, че цените на билетите за Spirit Of Burgas са намалени. Цената им е от 99 лв. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg. Първоначално те бяха пуснати за продажба срещу 150 лв. След тази дата цената беше валидна само за концерта на Роби, за втория ден организаторите определиха цена от 60 лв., а за двата дни от 180 лв. Феновете могат да поемат глътка въздух, защото новата цена за фестивала е 99 лв.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови