Огнена инсталация от 1500 факли на плажа в Бургас

След огнен феникс, огнен дракон и огнен кон на плажа в Бургас през 2012, 2013 и 2014 г., бургазлии и гостите на града това лято ще станат свидетели на композирането на огнено “Плато Наска”.

Арт инсталацията ще е с размери 20 на 25 метра, направена от 1500 факли и ще е позиционирана на централния плаж под Културен център “Морско казино”, където към 21.15 ч. в неделя ще бъде и запалването.

Идеята и нейното осъществяване отново са дело на Добри Добрев, който от дълги години се занимава с реализирането на огнени спектакли.По традиция изображението е само част от програмата на четвъртото издание “FIRE FEST BURGAS 2015”.

 

На 12 юли /неделя/ от 20.30 часа ще можете да видите още кунг фу демонстрация на децата от Център по древноизточна култура и бойни изкуства “Черен тигър - Бял дракон”, огнено шоу от Добри Добрев от 21.00 ч. За фон на събитието е избрана отново музиката на незабравимия Джими Хендрикс, Карлос Сантана и др.Събитието е организирано от Община Бургас, Младежки културен център и Център по древноизточна култура и бойни изкуства “Черен тигър - Бял дракон”.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови