Токмакчиев и Диомова в журито на мис Созопол

На изключителен интерес се радва предстоящия конкурс за красота Мис Созопол 2015 г.

Броени дни преди конкурса, журито което ще оценява красотата и таланта на претендентките за короната се увеличава. Към харизматичният глас на българската естрада Орлин Горанов, експерта по красота и собственик на модна агенция "Интерсаунд" Ирина Папазова, носителката на титлата Мис Созопол 2014 г. Теодора Димитрова се присъединяват и  известният български актьор Тончо Токмакчиев, както и очарователната бургаска дизайнерка Мария Диомова.

Обичаният от стотици българи актьор Тончо Токмакчиев с удоволствие прие поканата да журира на престижния конкурс за красота. Той и в момента е по Южното Черноморие за снимките на нов филмов проект в Созопол. "За мен е изключителна чест и невероятно удоволствие да бъда част от това престижно модно шоу, и ще се отнеса много отговорно и прецизно към избора на най- красивата дама, достойна за короната Мис Созопол"- сподели обичаният актьор.

Известната в цяла България дизайнерка Мария Диомова също прие радушно поканата да е жури на конкурса за красота. "Задачата ни като жури наистина не е никак лека- споделя Мария от опит- но пък ще бъдем критични и в същото време изключително професионални, за да изберем най- достойната красавица"- допълни Диомова.

Един от най- интригуващите моменти на конкурса Мис Созопол 2015 г. ще бъде представянето на новата дизаинерска колекция на Мария Диомова, която ще бъде представена за първи път пред публиката в Созопол.

Сред журито на престижния конкурс ще бъдат още кметът на морския град Панайот Рейзи, собственика на сайта e-burgas.com Илияна Тодинова, организаторът на конкурса Ваня Кирова и известния PR експерт Нина- Никол.

 

Мис Созопол 2015 г. ще се проведе тази събота /18 юли/ от 20.30 ч. на Амфитеатъра в Созопол. Конкурсът се провежда за трета поредна година и е под патронажа на кмета на морския град Панайот Рейзи.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови