Професия – ловец на котки

Това е Ивайла Боянова - ловец на котки към община Бургас. Красивата млада жена работи вече година по програмата за безплатна кастрация на бездомни котки. 

Още през 2010 г. В Бургас започна да прилага метода "Хвани, кастрирай и върни". 

Съгласно разпоредбите на Закона за защита на животните безстопанствените котки се залавят, обезпаразитяват се, кастрират, маркират се (чрез купиране на едното ухо и татуировка на другото ухо) и се връщат по местата на залавянето им след 24 часов стационар под медицински грижи в топлите месеци и 48 часов престой в студените месеци на годината.

Ивайла е спасила и спасява безброй бездомни котки. Младата жена казва, че си върши работата със сърцето и с душата си, защото много обича животните и дълги години е спасявала бездомни котки.

Ако искате популацията им по улиците да намалява, се свържете с нея, за да се кастрират максимално повече котки по общинската програма преди да е станало много студено.

Ето служебен номер, на който да се обадите и уточнете дата и час , за да дойде във вашия район.

0885225932

ТОВА Е ШАНС ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА НАПРАВИМ ТАКА, ЧЕ ДА СЕ РАЖДАТ ПО-МАЛКО БЕЗДОМНИ КОТЕТА.

Ето и един отзив за чаровния ловец на котки в Бургас:

Когато чух, че тя е новия ловец, се свързах с нея, тя дойде в района където живея и и показах котките, които раждат непрекъснато и така се множат и се създават нежелани нещастни поколения.

Днес сутринта тя дойде и бях свидетел как лови котките - с опит и хуманно отношение.

Текст: meduzata.com

Добавете коментар


Защитен код
Обнови