Благотворителен базар в помощ на животните ви чака в арт къща ЛаМалена

Пъстър благотворителен базар очаква всички хора, обичащи животните, в арт къща „ЛаМалена“, която се намира на ул. „Мара Гидик“ в Бургас – зад Безистена.

„Безграничната любов към животните ни вдъхнови към поредното събитие. Съвместно със СНЦ Анимал Хоуп България Бургас и СНЦ Сърце за животните организираме благотворителен базар. 

Авторски бижута, чаши с тематични принтове, мартенички, стикери, магнити, картички, ключодържатели, калъфки за книги, чорапки с животинки и много други красиви вещи, подходящи за подаръци, включително и за Свети Валентин ще бъдат обект на нашата благородна разпродажба, а всички средства от тях ще бъдат дарени за лечението, кастрацията и подготовката по осиновяването на бездомни животни от цялата област.

Вратите ще са широко отворени за всички – както двуноги, така и за техните четирикраки космати другари, така че вземете и своето куче, но не забравяйте да доведете и приятели, за да достигне благородната кауза до повече хора.“, коментират организаторите.

Това е мястото, на което ще се срещнат всички обичащи животните и подкрепящи каузата за по-хуманно отношение към бездомните и по-добра грижа към домашните любимци.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови