Когато Господ стане барман

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

По почина на Българската  Бирена партия , група ентусиасти решиха да направят Интернационал на пиещите по цял свят.

 

Нова социална мрежа - Swig, тръгва в интернет, предназначена за хора с афинитет към алкохола. Идеята на организаторите e в нея любителите на напитките с висок градус да могат да обсъждат свободно опита си в сферата.

Основателите на Swig искат да обединят всички пиещи хора. "За някои това ще бъде като рай, а Господ ще бъде барманът, който никога няма да каже - "Последни поръчки, моля", съобщават още организаторите на новата социална мрежа.В Swig всеки ще може да следи любимите си консуматори на алкохол, любимите си бармани, сервитьори. Всеки ще може да споделя своя опит с алкохола и да разговаря с братята си по чашка и черен дроб. Ще могат да се публикуват както статуси, така и снимки.

Информация за нови питиета, може би които някои хора изобщо не са чували или опитвали, също ще бъде достъпна."Facebook не може и не иска да ти помогне да откриеш къде е най-хубавата марка бира, уиски или къде се правят най-добрите коктейли в даден град. Но ние ще го направим", коментира един от основателите на Swig.

"Социалната мрежа няма да е строго специализирана за една напитка, както са в момента повечето налични апликации. Ние искаме да построим мост между хората, които пият бира, вино или по-сериозните спиртни напитки. Имаме две апликации за бира, една апликация за намиране на менюта за бира, две - за коктейли, три - за вино, пет - за отзиви за вина. Със Swig искаме да привлечем опит от хора, които пият всякакви алкохоли по целия свят", казва още Хари Реймънд.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови