Вечните хитове оживяват за бургаската публика

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Новата Концертна зала на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров” ще посрещне тази сряда почитателите на вечните хитове на българската естрада.

 

В концерта „Ще продължавам да пея…” са включени песни на наши автори, композитори и изпълнители, които през годините са доказали своята непреходност. Те ще бъдат изпълнени от ученици  от класовете по поп и джаз пеене. Златните български песни ще бъдат представени и от деца от Клуб „Сезони” с художествен ръководител Кина Христова.

Почитателите на българските евъргрийни ще имат възможност да чуят едни от най- обичаните песни, като „Песен моя,обич моя”, „Повей, ветре” , „Топъл дъжд”, „Устрем”, „Светът е за двама ”, „Прошепнати мечти” и  други незабравими хитове.  

На сцената, неостаряващите български  мелодии ще бъдат представени от Мирослава Чобанова, Неделина Захариева, Боил Каранейчев, Мария Бакърджиева, Богомила Цекова, Маломир Ингилизов, Станислав Сталев, Стела Давидкова, Кристина Станкова, Мартина Попова,  Лидия Стаматова, Доника Стратиева и Вениамин Димитров.

Заедно с бъдещите звезди на музикалната сцена публиката ще има възможност да чуе на живо, тези песни за които времето спира и ни карат да затаим дъх, когато ги чуем.

„Ще продължавам да пея…”  е част от стартиралият преди седмица проект на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров”, който представя цикъл концерти, озаглавен „На концерт в сряда”. 

Концертите са всяка сряда в Концертната зала на Музикалното училище с начало 18 часа, вход свободен.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови