Фотографът Павлина Иванова създаде уникални стикери за Viber

Бургаският арт фотограф Павлина Иванова създаде закачливи стикери на Viber, които от днес всеки може да си изтелги безплатно, научи meduzata.com.

Тя е съчетала уникалните си снимки на бургаски момичета и момчета с оригинални текстови послания.

Чрез стикерите буквално може да се отговори на всеки въпрос и дори да се води диалог във Въйбър.

Можеш да кажеш „Май не ме разбра“, „Дръж ми шапката“, „изпрати ми снимка“ или „Take It Easy” по един неповторим начин.

Стикерите са изработени от Павлина точно за датата 5 декември, защото днес тя е трябвало да открие своята първа сомостоятелна изложба. Заради COVID-мерките обаче тя е отложена за началото на 2021 г.

Ние от meduzata.com се радваме, че някои от предложените от нас текстове са включени във вайбър предизвикателството.

Ето какво разказа Павлина Иванова:

Днес трябваше да открия първата си самостоятелна изложба. През пролетта ми се зароди идеята за нея. Лятото събрах смелост и запазих датата 05-12-2020 в галерията. 

След което започнаха да се случват неща, подкрепящи моята изложба. Включително и това, че кандидатствах с проекта за изложбата към Национален фонд култура и спечелих финансиране за нея и тя ще се състои.  Запазила съм нова дата в началото на следващата година за истинска физическа изложба.

И тъй като вече бях набрала инерция по подготовката ѝ, използвах тази енергия да се гмурна в нещо съвсем ново за мен. И през последната седмица сътворих нещо много готино, освен това изцяло виртуално.

Създадох стикери за Viber! Подбрах снимки и помолих последователите ми в страницата да напишат текстове към тях. Те не знаеха каква е целта на „играта“. Цяла седмица ги тествахме в чата с приятелката ми, която единствена знаеше какво правя. С нея винаги много се забавляваме да си говорим със стикери. Поправях, преправях. Мисля, че като за първи път се получиха доволно добри стикери.

Можете да изтеглите Photography Vibes стикерите от ТУК или като сканирате QR кода.

Текст: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови