Магарето – лидер във ВИП Брадър, влиза любовницата на Тачо

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Едно магаренце засенчи всякакви ВИП-ове в шоуто VIP Brother. В соцдвора животното кротко си преживяше под непрекъснатия силен дъжд. Съквартирантите също го съжалиха, но то нямаше как да мръдне, тъй като бе завързано за трактор.

 

В социалните мрежи бързо избухна недоволство от нехуманното отношение към магарето, придружено с доста нецензурни изрази към продуцентите.

"Скъпи приятели на VIP Brother и на животните! Бързаме да ви известим, че магаренцето ни е добре и не е пострадало от проливния дъжд снощи. То, както и останалите животни от двора на Образцовия дом, бяха прегледани от ветеринарен лекар, който потвърди доброто им здраве", заявиха от шоуто.

Това обаче предизвика нова вълна от възмущение.

"Няма нормален човек, стопанин на животно, който да го изостави така", "Значи от 400 кв.м не успяхте една проста колиба да му направите, така ли? Надали щеше да ви излезе повече от 200-300 лв. постройката за животните. Това са две вилици от посудата вътре", гласят част от коментарите на недовoлните зрители.

В същото време се очаква в шоуто да влезе любовницата на мъжа на Жени Калканджиева – Тачо – Зорница Линдарева. Двамата съпрузи се опитват да запазят брака си в къщата, но при това положение интригата ще се забърка още повече.

Припомняме, че съквартирантите са разделени на ВИП-ове, които живеят в резиденцията и „плебеи“, които са в трудовия лагер. Изборът кой къде да живее направи политбюро – Евгени Минчев и Йорданка Христова.

Тази вечер двама от простосмъртните получиха шанса да се присъединят към луксозната част на къщата. Това са Ели Гигова и Елена Кучкова.

Повечето от съквартирантките са неузнаваеми, тъй като са си свалили грима.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови