Eто кой влезе във ВИП брадър /обновена/

ВИП брадър изпрати половината звезди на трудов лагер.

Първият натирен в соц реализма на Големия брат се оказа актьорът Иво Аръков. Политбюрото в лицето на Йорданка Христова и Евгени Минчев не се стърпя и отреди лилав ключ за звездата.

Това го изпрати в двор с магаре, трактор, патици и кокошки, подгизнали от дъжда, а вътре - бюст на Сталин.

"Нека види как е било навремето. Така каза другарката Христова", мотивира решението Евгени Минчев. 

Аръков прие с насмешка условията и първото което направи беше да потърси радиатор "да опъне мокрото си сако". Останалите в трудовото общежитие се оказаха – Албена Вулева, Ива Екимова, Елена Кучкова, Жени Калканджиева с Тачо, Камелия Воче и Ели Гигова.

Във ВИП-резиденцията, с червени ключове, влязоха Кали, Атанас Месечков, Камелия Тодорова, Тити Папазов, манекенът Мартин Мартинов. В самостоятелни луксозни стаи ще спят политбюро – Данчето Христова и Евгени Минчев.

Трудовото общежитие ще бъдат на режим на тока 3 към 1 и ще се къпят само в неделя, когато ще има топла вода.

Жени Калканджиева-Манова и мъжът й Стефан Манов са единствената двойка, която влиза в Къщата на ВИП Брадър. „Той не е давал интервюта, не се е появявал по телевизията, не се е снимал за списания. Нашата двойка е известна от самото начало с разликата в годините и с това, че сме доста темпераментни и емоционални. Това, че той е по-млад от мен по-скоро ме държи будна, подмладява ме. Той е честен, искрен, дори първичен”, каза Жени Калканджиева за нейния любим.

„За мен участието във Вип Брадър не е хонорар. Не съм се молил аз да ме вкарат в предаването. Когато отивах да им откажа, те ми направиха неприлично предложение, което не беше свързано с голям хонорар, а с кауза - да спася Левски. Аз смятам и вярвам, че ще успеем да го спасим. Другото нещо, което искам да докажа е, че не предаването може да те направи глупак, а самият ти да се представиш като такъв. 

Едно от нещата, които ще поискам - аз съм съсед на Евгени Минчев, за това по съседски да спим един до друг”, каза Тити Папазов преди влизането си в Къщата.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови