Запалиха две таратайки, спрени от движение в Меден рудник

Криминален тип е опожарил два спрени от движение автомобила в Меден рудник, съобщиха от полицията. Огънят е засегнал и трета кола.

На 23 октомври т.г. в 03.45 ч в района пред вх. 5 на бл. 4 в ж.к. «Меден Рудник» служители от Четвърто Районно управление – Бургас забелязали горящ лек автомобил «Пежо 309», собственост на 36-годишен бургазлия. 

От инцидента обгоряла вътрешността на купето. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил. 

Според собственика автомобила няма застраховка, паркиран е от около година на мястото на инцидента и не е в движение. От пожара не са засегнати други моторни превозни средства. 

Около 04.30 ч в Четвърто Районно управление - Бургас е постъпило съобщение за горящ лек автомобил «Фолксваен Голф», ползван от 44-годишен мъж от с. Боденец, паркиран до бл. 356 в ж.к. «Меден Рудник». 

От огъня е засегната задната част на паркиран в близост лек автомобил «Форд Фиеста», собственост на «БТК» ЕАД. Огънят е потушен от един противопожарен екип. 

В резултат на бързите полицейски действия, предприети от служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и служители от Четвърто Районно управление – Бургас е установен извършителя на палежите.

Това е 47-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания. По случаите са образувани досъдебни производства.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови