Удариха наркопласьорите в Бургаска област, 10 задържани

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения,

са задържани десет мъже, сред които един украински гражданин и едно 17-годишно момиче. Образувани са седем бързи производства и четири преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

Най-характерните случаи са свързани със задържането на: 

- 26-годишен мъж от с. Оризаре, в чийто дом служителите от Районно управление - Несебър намерили и иззели 32 станиолови свивки със суха зелена тревна маса /марихуана/.

- 36-годишен постоянно пребиваващ в Несебър украински гражданин, в когото при извършването на личен обиск са намерени и иззети няколко пликчета с кафеникаво и бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/. 

При претърсване в дома на украинеца, разположен в несебърския комплекс «Черно море 2», са намерени и иззети : плик със суха тревна маса /марихуана/ и две пликчета и кутийка, съдържащи кафеникаво кристалообразно вещество /метамфетамин/. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови