Разкриха трета кражба на мнимия полицай

В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас, Второ и Пето Районни управления – Бургас и Базовата научно-техническа лаборатория към ОДМВР - Бургас

по отношение на задържания за кражби на парични суми от възрастни хора 44-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Каварна, е установено, че той е осъществил и друга кражба по аналогичен механизъм.

ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК!

На 5 април т.г. в 10.10 ч. позвънил на входната врата на апартамент, разположен в бл. 57 в к-с «Изгрев, обитаван от 83-годишна бургазлийка, като се представил за полицейски служител. 

След като спечелил доверието й, 44-годишния мъж откраднал сумата от 400 лв. По случая са извършени множество процесуално-следствени действия /разпити, претърсвания и изземвания, разпознаване и др./. 

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 44-годишния криминално проявен и осъждан мъж продължава. По искане Бургаска Районна прокуратура спрямо него е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови