Арестуваха крадецът, който разби кафе-автомати в Бургас, Айтос и Поморие

21-годишен криминално проявен и осъждан помориец е извършителят на кражбата на сумата от 30 лв. /във вид на монети/ от вендинг автомат, монтиран на бургаската улица “Калоян” 22, осъществена на 21/22 април т.г. 

Самоличността му бе установена в резултат на бързите полицейски действия, предприети от служители на Първо РУ Бургас, самосезирали се за пореден път на база публикации в социалните мрежи и медиите. Помориецът е задържан, като е констатирано, че е извършител на подобни кражби от кафе-автомати, монтирани в Поморие и Айтос.

За нито един от случаите обаче в полицията не е подаден сигнал от собствениците на вендинг-машините, практика, установена от полицейските служители и при предишната серия от кражби от кафе-автомати, монтирани в централната градска част на Бургас, осъществени от 25 февруари до 10 март от 20-годишен бургазлия. 

ОДМВР Бургас призовава собствениците на вендинг-машини, станали обект на кражба, да сигнализират своевременно съответното районно управление за осъщественото посегателство за да могат максимално бързо да стартират действията по разследване на криминалното деяние!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови