18-годишен открадна 3 автомобила за ден, блъсна двата

Възможно ли е в рамките на няколко часа да бъдат откраднати три автомобила и да катастрофираш с два от тях? Оказва се, че да. Осемнадесет годишен бургазлия е в центъра на този екшън. 

Това съобщиха от полицията днес:

На 31 октомври в 06.45 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение за самостоятелен пътен инцидент, възникнал на входа на с. Атия с лек автомобил „Форд”. 

Установено е, че автомобила е противозаконно отнет от ползвателя – 59-годишен мъж от Черноморец. Задържан е извършителя на деянието – това е 18-годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания. 

Десет минути по-късно – в 06.55 ч. е получено ново съобщение за самостоятелен пътен инцидент на л.а. „Опел Астра”, противозаконно отнет от с. Атия /автомобилът, ползван от 44-годишна жена от с. Атия, е открит катастрофирал на около 2 км от с. Атия в посока с. Росен/. Задържаният 18-годишен бургазлия направил пълни самопризнания и по този случай. 

Около 12.10 ч. в Районно управление - Созопол е получено съобщение от 60-годишен мъж от с. Атия за това, че му е отнет противозаконно лек автомобил „Опел Мерива”, с бургаска регистрация /автомобилът е открит на около 100 – 150 м от мястото, където е бил паркиран/. 

Задържаният бургазлия направил пълни самопризнания и за това противозаконно отнемане. Работата по случаите продължава. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови