Ето какво е състоянието на пострадалите от тежкото ПТП на пътя Бургас-Варна

Както вече съобщихме - на 21 ноември около 15.30 ч. на пътя Бургас-Варна, км 175 стана тежко ПТП със 7 ранени и настанени в болница.

Ето какво съобщиха днес от МВР:

Л.а. «Тойота Корола», с пловдивска регистрация, управляван от 62-годишен пловдивчанин, предприема «изпреварване», навлизайки в лентата за насрещно движение, като допуска челен сблъсък с л.а. «Сеат Ибиза», с бургаска регистрация, управляван от 21-годишен бургазлия. 

От пътния инцидент освен водачите са пострадали и пътуваща в л.а. «Тойота» 61 годишна жена от Пловдив /съпруга на водача/, както и пътниците от другия автомобил – трима бургазлии /на възраст 22 и 23 години/ и 19-годишна бургазлийка. Пострадалите са откарани в болница «Св. Ана» във Варна, като водачът на л.а. «Тойота Корола» е със счупен таз, съпругата му е с травма на корема и фрактура на гръдния кош.

Водачът на л.а. «Сеат» е с контузия на главата, неговите спътници са - със спукан таз и травма на главата - единият 23-годишен бургазлия, с травма на главата и спукана слезка – вторият 23-годишен бургазлия, с травма на таза 22-годишният бургазлия и с изкълчен глезен и открита рана на коляното за 19-годишната бургазлийка. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови