В Сарафово: Англичанин наръга с нож жена си, после опита да се самоубие

Великобританец наръга жена си, обади се на тел. 112, а после опита да се самоубие. Кървавата драма се е разиграла днес преди обяд в апартамента им в бургаския квартал Сарафово.

Ето какво съобщиха от полицията:

На 28 юли в 10.43 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал в жилище, разположено на ул. «Ангел Димитров» в кв. «Сарафово», обитавано от 56-годишен англичанин и 54-годишната му съпруга, постоянно пребиваващи в България. 

Своевременно към мястото на инцидента се отправил полицейски автопатрул, като на стълбите на четвъртия етаж на междуетажната площадка в безпомощно състояние е открита 54-годишната англичанка с наранявания от остър предмет по тялото /същата била контактна и обяснила, че е нападната от съпруга си, който в момента бил в обитавания от тях апартамент/. Жената е откарана и настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас без опасност за живота. 

Полицейските служители проникнали в обитавания от англичаните апартамент, като открили в безпомощно състояние 56-годишния мъж с множество рани по гърба и гърдите. Той обяснил, че в последно време имали непрекъснато скандали със съпругата си, която искала да се връща във Великобритания. 

Подобно спречкване възникнало и снощи, като продължило през цялата нощ. След употреба на алкохол тази сутрин той взел нож от кухнята и я нападнал, след което опитал да се самоубие. Англичанинът също е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас в контактно състояние. 

На мястото на инцидента е извършен щателен оглед. Иззет е и ножа, с който е извършено нападението. 

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови