Намериха тялото на Дмитрий Чебан

Вчера следобед доброволец, оказващ съдействие при обхождане на созополския бряг в търсене на Дмитрий Чебан, който изчезна в морето на къмпинг “Смокиня” на 2 септември т.г., забелязал отвисоко в района на скалите преди нос агалина мъжко тяло. 

Достигането му към момента обаче е невъзможно предвид бурното море - служителите от регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”, гранична полиция и РУ - Созопол ще изчакат вълнението да падне и ще приберат тялото по вода, тъй като по суша е невъзможно / вертикални скали с голяма височина/.

Съпругата му Надя Чебан е разпознала тялото по снимките, направени отдалеч. Тя е 90% сигурна, че това е мъжът й, сподели молдовката във фейсбук.

Дмитрий Чебан изчезна в морето заедно с 18-годишния си роднина Данила. Тялото на момчето бе намерено на следващия ден. От тогава досега полиция, водолази и доброволци издирваха Дмитрий Чебан. Съпругата му Надя направи всичко по силите си да намери дронове, лодки и хора, които да й помогнат, но до момента издирването бе безрезултатно.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови