Жена изхвърли 8-годишния си син от автомобил

На 1 август в Районно управление - Царево е получено съобщение за това, че 49-годишна жена от Царево на 29 юли в 18.10 ч по т.нар. «Царевски път» издърпала и изхвърлила от купето

на лек автомобил «Пежо 307», 8-годишния си син, с което му причинила лека телесна повреда в условията на домашно насилие. 

По сигнала е образувано бързо производство, като след множество незабавни оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия, 49-годишната жена е задържана за срок до 24 часа, а по искане на Районна прокуратура – Бургас й е постановена принудителна мярка «Задържане под стража». 

На пострадалото момченце е извършен разпит в «синя стая» в присъствието на квалифицирани психолози, съдия от Районнен съд - Бургас и особен представител. 

Бързото производство е обединено с друго досъдебно производство срещу същата жена, образувано във връзка с подаден сигнал за това, че през неустановен период от време на 2023 год. 49-годишната жена оставила без надзор и грижа двете си малолетни деца на 5 и 8 години. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление - Царево. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови