Лятно нашествие на проститутки към Черноморието 

Жени, предлагащи секс услуги срещу заплащане, масово се запътиха към Черноморието. Там вече агресивно примамват летовници по нощни клубове и кръчми.

Съблазняват туристи и във фоайета на хотелите. Не е тайна, че предлагат услугите си открито и в интернет, информира авторитетно "Труд".

В обявите си детайлно описват какво точно практикуват, възраст, килограми и дори пластичните си корекции, които илюстрират със снимки. Цените им видимо се различават от тези през изминалата година с около 50 лв. повече за час, коментираха ползватели на услугите.

За Варна тарифата е от 30 до 200 лв. за 60 минути пълна програма. Най-евтино се предлагат обикалящите нощем по улиците около Катедралата и жените над 40 г. Търговията там върви и в интернет, където има лавина от оферти със снимки, физически данни и детайлни описания на предлаганите услуги.

Най-високо вземат девойки, които владеят чужди езици, имат собствен терен и обещават пълна програма на клиентите, включително и еротични танци.

За повече от час цените се договарят, като могат да надхвърлят 2000 лв. при нестандартни поръчки за цяла нощ.

Подобна е и тарифата за нощ забавление с проститутка в Банско за избралите горската прохлада туристи. Там за час взимат средно по 120 лв., провери кореспондентът ни за региона Светлана Василева. Тя стига до извода, че да си наемеш проститутка в курортен град или район у нас не е никакъв проблем.

Днешните жрици работят по европейски. Има си сайтове за компаньонки, поместени са реални снимки, има представени видове услуги и тарифа. Задължително в портфолиото на жриците се обявява какви езици владеят, колко килограма тежат, годините. Уточнена е и дестинацията и условията, ако наемеш столичанка, колко часа по-рано да я заявиш, за да дойде в Банско.

Според самооценката, жената може да иска и 300 или повече лева за 60 минути, като таксите определено са завишени в сравнение с миналия летен сезон. За уикенд компаньонка сумата стартира от 2000 лв., а всички допълнителни желания се доплащат на място, уточняват момичета в сайтовете. Клиентът поема и транспортните разходи. Повечето уточняват и какви услуги отказват да изпълняват. Освен секс игри, предлагат и релаксиращ еротичен масаж с ударна доза еротика и щастлив край.

Не са пропуснати и различните по предпочитания за интимност - има каталог и за хомосексуални и жигола. Евтините започват от 50 лева на час, но елитните взимат до 300-400 лв.

Въпреки тарифите, щом има предлагане, значи има търсене, щом могат да изкарат такива пари, да са живи и здрави, коментират шофьори на таксита по стоянките.

Според раздел “Разврат” от Наказателния кодекс не проституцията е престъпление, а сводничеството.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови