Детето на убитата жена: Скараха се и ме изоставиха

Убийството на 32-годишната жена в Бургас не е станало пред очите на детенцето ѝ. 

По потвърдена информация убиецът е 35-годишен мъж, с когото жертвата живеела на семейни начала. 

Първи на мястото на инцидента е пристигнал охранител на църквата "Света Троица" в парк "Изгрев". Пред БНР той разказа: "Видях едни деца да бягат. Влязоха където е убитата жена и бягат надолу. Отидох аз заедно с едно момче, което се обади по телефона, видяхме, че жената лежи по очи и има много кръв”.

Той веднага се обадил на полицията. Детенцето казало, че баща ѝ я оставил някъде, там я намерил друг човек и я довел тук. Дойде полиция, линейка, установиха, че жената е починала. Детето е било на пейката с гръб към тях. Жалко за детето, продължи охранителят.

Детето разказало, че родителите му се били скарали предната вечер, както и в деня на убйството. „Скараха се и ме изоставиха“, казало момиченцето пред полицаите. То знаело и адреса си. 

В момента е под полицейска закрила. За него се грижи баба му – майката на жертвата. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи психолог.

В полицията има подаден сигнал от мъжа за агресия от страна на загиналата жена.

В четвъртък двамата са имали среща. Жената и детето са закъснели. Скандалът се е разиграл на пейките, където е намерено тялото й.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови