Петима полски туристи остават в болницата след тежко ПТП до Крайморие

Осем са пострадалите, откарани в Шокова зала към УМБАЛ - Бургас в резултат на катастрофата, възникнала по пътя Созопол – Бургас в 19.45 ч, непосредствено след пътен възел Крайморие,

при която по неустановени до момента причини се е стигнало до сблъсък между микробус “Мерцедес”, с бургаска регистрация, управляван от 41-годишна бургазлийка /превозващ чуждестранни туристи – поляци, от Приморско в посока летище Бургас/ и л.а. “Сеат”, управляван от 31-годишна жена от созополското село Зидарово, с който се превозвали още мъж и дете. 

От сблъсъка микробусът се преобърнал, като се стигнало до затваряне на двете пътни ленти в посока Бургас /трафикът се отбива през Маринка - Твърдица - Меден рудник/ .

Петима остават за изследвания в болницата, уточниха от полицията. Останалите напуснали в посока летище Бургас за да си хванат полета/. Водачката на микробуса и дъщеря й, която също била в Мерцедеса, не са пострадали. Пътят още е затворен, тъй като огледът на местопроизшествието продължава. 

По първоначални данни лекият автомобил отнема предимството и допуска ПТП с правомерно движещия се в посока Бургас микробус.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови