Трима са с опасност за живота след катастрофата с жертва на АМ Тракия

Както вчера съобщихме жестока катастрофа отне човешки живот на автомагистрала “Тракия”. Инцидентът стана в 07.50 ч в района на пътен възел Карнобат /км 324/.

Ето какво съобщиха от полицията днес:

На 5 август в 07.51 ч. на автомагистрала «Тракия», км. 325+400 м. , лек автомобил «Ауди А 3», с бургаска регистрация, управляван от 21-годишен бургазлия, движещ се в посока София, застига и блъска в задната лява част полуремарке «Спитцер», прикачено към влекач «Волво», със софийска регистрация, управляван от 60-годишен мъж от Любимец, обл. Хасково. 

От удара лекият автомобил «Ауди» се завърта и се блъска в еластична предпазна ограда / мантинела/. От ПТП на място загинала 19-годишна бургазлийка, а пострадали : водачът на лекия автомобил /настанен за лечение с фрактура на прешлените в отделение «Неврохирургия» на УМБАЛ - Бургас, с опасност за живота/ и неговите спътнички - 43-годишна старозагорка /настанена за лечение в отделение «Реанимация» към УМБАЛ - Бургас с «политравматизъм», с опасност за живота/ и 13-годишно момиче /настанено за лечение в отделение «Реанимация» към УМБАЛ - Бургас с «травма на главата», с опасност за живота/. 

Водачите на двете МПС са тествани за употреба на алкохол и наркотици, като пробите им са били отрицателни. От ПТП са нанесени материални щети по пътната инфраструктура / по пет звена от мантинелата и осем носещи метални колове за предпазната ограда/.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови