Димитър Николов: Йордан Георгиев е човекът! Той трябва да влезе и в новия общински съвет

Изключително престижно рамо получи кандидатът за общински съветник от БСП Йордан Георгиев, видя репортер на Burgasdream.com, попаднал на точното място в точното време.

На днешния мач на националния отбор по ръгби с Норвегия, лично настоящият кмет на Бургас Димитър Николов декларира своята подкрепа, пренебрегвайки партийни различия и предизборни надпревари. С типичното си непринудено поведение, той взе флаера с лика на Данчо Георгиев и уверено заяви: „Това е човекът! Той трябва да влезе и в следващия общински съвет”, посочвайки бюлетина 25 с преференция 13.

Реакцията на най-успешния кмет в историята на Бургас не е никак изненадваща. Борещият се за трети мандат кандидат на ГЕРБ е доказал, че обича хората на действието, добрите идеи и екипната работа. В първия си мандат в местния парламент Йордан Георгиев доказа, че е именно такъв и неслучайно мнозина го нарекоха „Съветника на народа”. Той е кандидат за общински съветник от БСП и като такъв няма да търси само тясно партийния вот, както правят голяма част от другарите му, а ще разчита на сериозна подкрепа и от периферията.

Автор: Стиляна Божидарова

Коментари   

#1 капка шивачева 03-10-2015 22:31
кмета-пич
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови