Кметове подкрепиха Вардунски за балотажа /снимки/

Спечелитите на първи тур на местните избори кметове на ГЕРБ – Димитър Николов в Бургас и Димитър Германов в Приморско подкрепиха Жельо Вардунски,

който ще се яви на балотаж в неделя в Камено.

Вардунски е независим кандидат, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок. В срещата с каменци участваха и д-р Георги Митев от Реформаторския блок, който бе избран за общински съветник в Бургас и депутатката от ГЕРБ Диана Йорданова.

„Ние сме победителите. Бонев не е очаквал никога такъв шамар. Знам, че на втория тур ще го бием още по-смазващо“, заяви Жельо Вардунски на съгражданите си. Той обясни, че опонентите му от БСП са изпаднали в истерия и го клеветят във Фейсбук.

„Не вярвайте на клюките и клеветите, които разпространяват за мен. Пишат, че съм мафиот. Вие ме познавате добре и знаете, че това са клевети. Аз ще ги осъдя, а с парите ще направя детска площадка“, емоционално каза Вардунски.

„Подкрепете Жельо Вардунски, за да потръгнат нещата в Камено. Бургас и Камено са като скачени съдове“, заяви Димитър Николов.

„Вие заслужавате да живеете в по-добри условия“, коментира Диана Йорданова. 

Едни 26 гласа не достигнаха за окончателната победа на Жельо Вардунски на първия тур. Той получи 49.30% от гласовете, а Стефан Бонев от БСП - 39.98%.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови