Ангел Божидаров: И аз искам да заведа в Дубай приятелка с минижуп, но ще ме глобят (СНИМКИ)

Люти спорове и разгорещени дискусии се заформиха в ОбС по повод предложението на Георги Драалиев за забрана на бурките, предаде репортер на Burgasdream.com.

На днешното 12-о заседание на местния парламент ще бъдат 29 докладни записки, от които безспорно най-голям интерес предизвика искането на парична глоба в случай на използването на публични места на подобно облекло, което закрива напълно или частично лицето на човек.

Залата, в която се провежда днешната сесия се пука по шевовете, десетки дойдоха да подкрепят предложението на Георги Дракалиев. По темата искаше да се изкаже и колоритният Милчо Добрев, но той не бе допуснат до трибуната.

Изключително колоритен в изказа си беше общинският съветник от НФСБ Ангел Божидаров, който подчерта, че „патриотите“ напълно подкрепят предложението. Той припомни, че в страните от Арабския свят има строга забрана за по-разголено и провокативно облекло.

„Знаете ли от колко години искам да заведа една приятелка с минижуп на екскурзия… но не го правя, защото ще ме глобят“, заяви острието на НФСБ. Изказването му предизвика бурни аплодисменти в залата.

Божидаров подчерта, че забраната няма за цел да забрани само бурките, но и "качулатите, маскирани лумпени по стадионите". "Не искаме неидентифицирани пингвини да се разгождат необезпокоявани в Бургас", отсече общинският съветник.

Общинският съветник от ДПС Шерафед Мехмед от своя страна се изказа против искането на забрана. Той заяви, че Движението за права и свободи се е доказало като „най-българската и толерантна партия.

Очаквайте подробности!!!

Автор: Стиляна Божидарова
Снимки: Авторът

Добавете коментар


Защитен код
Обнови