БСП-Бургас чака двойно по-висок резултат от предните избори /снимки/

БСП Бургас закри  кампанията си за президентските избори с огромен червен балон, с надпис „Румен Радев – президент №13“,

който бе пуснат да лети високо в небето. Това стана на площад „Атанас Сиреков“ пред сградата на община Бургас. 

Преди това самолет разпръсна над града листовки с лика на ген. Румен Радев, който е летец. 

Аеропланът премина през кв. Сарафово, централната част на Бургас и жк “Меден рудник”. От ръководството на партията подчертаха, че имат позволение за това и че са се уговорили с фирмата, почистваща града, да прибере падналите по земята листовки по-късно.

„Удовлетворен съм от кампанията. Надявам се на изключително добър резултат на изборите още първи тур и победа на балотажа. Очакваме двойно по-висок резултат за БСП Бургас в сравнение с местните и парламентарните избори. Всички прогнози показват, че ген. Радев ще привлече много гласове извън твърдия електорат на БСП.”, коментира областният лидер на БСП Николай Тишев. 

Ген. Румен Радев добавя до 3 % над резултата, който твърдото ядро на БСП привлича. Цецка Цачева и ген. Румен Радев може да имат равни резултати още на първи тур, допълни Тишев. 

БСП ще има по един застъпник във всички секционни избирателни комисии в областта и още около 120 бивши военни, представители на инициативния комитет, които ще бъдат разпределени в „рисковите СИК“.

Текст и снимки burgasdream.com

Добавете коментар


Защитен код
Обнови