ГЕРБ: Ако правителството падне, секват проектите за Бургас

Вторият тур на изборите е показателен не толкова за това кой президент ще отиде на "Дондуков" 2, а за това на къде искаме да се развива страната

- към европейско развитие и стабилност, или искаме да влезе в спирала на нестабилност и постоянни избори. Това зави на извънреден брифинг днес областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев. 

На срещата присъстваха всички бургаски народни представители от партията, които алармираха, че падне ли правителството, има опасност големите проекти, случващи се в Бургас, да секнат. В това число и Националната програма за енергийна ефективност, изпълняваща се в цялата страна. 

"Ако правителството на ГЕРБ подаде оставка, първата община, на която ще бъдат спрени парите от страна на републиканския бюджет, ще бъде Бургас. Имаме да строим спортна зала, ул. "Крайезерна", обход към Северното Черноморие, имаме още много инфраструктурни проекти, които ще бъдат първите наказани", заяви Бойчев. 

Депутатът от ГЕРБ Иван Вълков допълни, че предстоящи предсрочни избори ще се отразяват негативно на икономиката на страната. "Това ще се отрази на европейските фондове, на националното финансиране, на програмата за саниране, която ние подкрепяме", добави той.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови