Депутати от ГЕРБ-Бургас продължават кампанията срещу ало измамите

Народният представител от ГЕРБ-Бургас Диана Саватева ще проведе приемен ден на 11 февруари (понеделник) от 15 часа в Малко Търново.

Тя ще се срещне с граждани в офиса на партията, намиращ се на Общинско пазарче, павилион №12. Диана Саватева е зам.-председател на Комисията по културата и медиите и член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

След откритата приемна бургаският депутат ще посети  пенсионерски клуб „Преображение“ в Малко Търново и ще се срещне с председателя Мара Георгиева. Повече информация и записвания за приемния ден можете да направите на тел. 0884800571.

Освен традиционните приемни с гражданите, народните представители от ГЕРБ продължават и с информационната кампания срещи ало измамите. Ивелина Василева и Диана Саватева ще се срещнат с възрастните хора от пенсионерския клуб в бургаския комплекс „Зорница“, бл.47. Дискусията ще се проведе на 12 февруари, вторник, от 10 часа. В нея ще вземат участие  говорителят на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева и представители на полицията. 

Ще бъдат обсъдени начините за превенция срещу телефонните измами, използваните механизми и капани на измамниците, както и ще бъде дадена актуална информация 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови