Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева: Моята лична кауза е Черно море

Борим се за бургаско присъствие в Европейския парламент. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Ивелина Василева при откриването на приемната

на ГЕРБ до Часовника в центъра на Бургас. Там двамата кандидати от Бургаски регион Ивелина Василева и Жечо Станков ще се срещат очи в очи с гражданите.

„Моята лична кауза е Черно море, развитие на Черноморския регион и в Бургас да бъде центърът, където да се основе и създаде модерна европейска лаборатория за изследване на качеството на водата, съдържанието на пластамаса и във водата, и в морските организми“, заяви Василева.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК!

„В Бургас трябва да работи цялата стратегия за развитие на Черноморския  регион. Бургас е водеща община за създаване на регионални проекти.

Нашата кауза е по-добри доходи, по-добър живот, сигурен живот на всички граждани в една силна Европа. Нашата кауза е чиста и здравословна среда, да живеем в  държава, където хората получават доходи, равни на средноевропейските, където всички имат възможности за развитие”, допълни Ивелина Василева.

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови