Димитър Николов: Кандидатите на ГЕРБ са истински шедьоври

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ са истински шедьоври, тъй като всеки от тях има успешно извървян професионаен път.

Сред тях има професори, лекари, архитекти, хора на бизнеса, технологиите и на изкуството. С техния опит и тяхната експертиза бъдещето на Бургас е гарантирано.

Това заяви кметът на Бургас Димитър Николов по време на откриването на предизборната шатра на ГЕРБ в Бургас. По традиция тя е ситуирана точно до Часовника, а в нея ще се извършват консултации с граждани и ще се раздават брошури, на които са написани основните приоритети на партията.

Като балансирана и повече от 60% обновена, съставена от представители на всички сфери, определи лисата на ГЕРБ за общински съветници на предстоящия местен вот Димитър Николов. 

Честност към гражданите на Бургас – това е основното изискване на Николов към кандидатите на ГЕРБ за Общинския съвет. 

"Нека да използват много краткото време по време на предизборната кампания, за да достигнат до повече хора и да се запознаят с техните проблеми, с възможностите и с предложенията им. Аз лично отделям много време, за да чуя всичко това, което ми се предлага, включително и другите кандидати за кметове и общински съветници. Всяка възможност, всеки проект и всяка една тема, която ще донесе успех за бургазлии във всеки един аспект, трябва да бъдат осигурени", добави още Николов при откриване на предизборната шатра на партията, която по традиция се намира до Часовника.

Водачът на листата проф. Севдалина Турманова окачестви кандидатите за местния парламент от ГЕРБ като мотивиран и добре структуриран екип от експерти от различни области. 

"Ще дадем цялата си енергия, за да мотивираме гражданите да бъдат активни. Ще проведем много срещи с тях,  ще чуем тяхното мнение. Всяко мнение и всяко предложение е ценно за нас. Успехът на Бургас минава през този екип", отбеляза проф. Турманова.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови