Тишев: Ще управляваме Бургас заедно с бургазлии

„Ние не искаме да управляваме Бургас и бургазлии, ние искаме да управляваме Бургас заедно с бургазлии“. Това каза кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас Николай Тишев

по време на откриването на предизборния информационен център на левицата в морския град. „Едно от посланията, които отправяме, е, че ще разчитаме на таланта и експертизата на всички жители, които да помагат за управлението на града“, допълни Тишев.

В информационния център постоянно ще има представители на БСП. Всички, които преминават оттук, могат да се запознаят с предизборната платформа на партията, идеите, заложени във „Визия за Бургас“, могат да получат и информация за кандидатите за общински съветници.

„Винаги сме отстоявали тезата, че най-добрият контакт с хората - това е прекият контакт. Поради тази причина предстои да открием втори информационен център. Той ще се намира в най-големия комплекс на Бургас - „Меден рудник“, отбеляза Николай Тишев.

Той разказа, че от срещите му до момента в останалите населени места от общината, хората поставят най-много въпроса с лошата инфраструктура, както и проблема с междуградския транспорт. В града пък, особено младите хора, поставят въпроса с ниското заплащане и липсата на перспектива. „Това са част от приоритетите ни и смятаме да ги реализираме след изборите“, заяви Тишев.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови