Николай Димтров: Бизнесмени с яхти стоят зад атаката срещу мен

Целият Несебър знае какво и откъде се случва.

Атаката срещу мен идва от частни корпоративни интереси, които искат да завземат Несебър, това заяви кандидатът за кмет на Несебър Николай Димитров непосредствено след като стана ясно, че главният прокурор Цацаров е рапоредил за неговия арест.

Намесват се разни псевдоолигарси, бизнесмени с яхти, които искат да прескочат общината и да правят каквото си искат, допълни Димитров, цитиран от 24chasa.bg.

„Това са нездравомислещи хора. В листите за общински съветници има лихвари и всякакви други и това целият град го знае. 

На мен ми се пречи да провеждам предизборна кампания. Звънят ми хора от цяла България, за да ме питат задържан ли съм. Причиниха ужасна психоза на семейството ми – на майка ми, на съпругата ми, на дъщеря ми“, заяви Николай Димитров.

Дългогодишният кмет на община Несебър, който управлява от 2007 г. се явява на избори за четвърти мандат.

По искане на главния прокурор Сотир Цацаров Централната избирателна комисия е разрешила да бъдат задържани и привлечени към наказателна отговорност за търговия с гласове Николай Димитров, независим кандидат за кмет на община Несебър, кандидатите за общински съветници в Несебър - Петър Тодоров, Георги Георгиев и Константин Лефтеров, както и Атанас Япаджиев, регистриран като кандидат за кмет на кметство - гр. Свети Влас.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови