Кирил Добрев: Две поколения фира дадохме, не можем сами

Бъдещето на партията е на карта, на тези избори разбрахме, че БСП не можем сами.

Това заяви в Бургас организационният секретар на социалистите Кирил Добрев, който заедно с Драгомир Стойнев се включи в Областния съвет на БСП днес, 7 декември.

Социалистите направиха подробен анализ на местните избори.„В тази кампания, с ясното съзнание някои хора „ги изпращахме на разстрел“. Имаме добри примери в Бургас за това, как трябва да правим кампания. Надявам се след анализа за областта да се направи и на общинско ниво“, коментира Добрев. 

Според него е особено важно БСП да привлича млади хора и дори и граждански организации, които имат сходни с партията виждания.

„БСП сами не можем, това разбрахме на тези избори. За да постигнем успех, хората трябва да застанат на наша страна“, обясни Добрев.

„Две поколения фира дадохме, хайде за следващото да се обединим и да знаем, че БСП е единствената алтернатива на сегашното управление“, допълни Кирил Добрев. 

Драгомир Стойнев заяви, че БСП трябва да се готви за предсрочни парламентарни избори.

„Беше трудна и сложна кампания, не случайно тук в Бургас днес пристигнаха Кирил Добрев и Драгомир Стойнев“, допълни депутатът Петър Кънев.

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови