Депутатите от ГЕРБ-Бургас са на разположение на гражданите, ето телефоните им 

Депутатите от ГЕРБ-Бургас призоваха съгражданите си да запазят спокойствие и изразиха готовност да откликват на техните проблеми лично.

За тази цел те оповестяват имейлите и телефонните си номера.

Ето какво заявиха депутатите от ГЕРБ:

С оглед на въведеното извънредно положение на територията на страната и предприетите мерки за превенция срещу COVID-19, ние, народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас, искаме да заявим нашата подкрепа и готовност да помагаме на своите съграждани 24 часа в денонощието. Спрямо въведените адекватни ограничения, като депутати, ще продължим да бъдем на разположение на гражданите на област Бургас, но спазвайки предписанията за Националния оперативен щаб. 

За нас, като народни представители, винаги е била важна връзката с хората. Затова можете да разчитате на нас и да намерим алтернативни начини да си бъдем взаимно полезни. Не се колебайте да ни потърсите за помощ при връзка с институциите, за актуална информация и по всякакви важни за вас въпроси.

Това означава, че с грижа за вашето здраве и това на близките ви, ще ограничим физическите срещи, които провеждаме, както и организирането на превърналите се в традиционни приемни дни не само в Бургас, но и в областта като цяло. Но всички, които имат нужда от помощ и подкрепа, могат да ни открият 24 часа в денонощието на нашите телефони. 

Нека обединим усилията си и не се подаваме на паниката, която е лош съветник в подобни трудни моменти за обществото. Ако бъдем обединени срещу проблема, ако спазваме всички предписания и бъдем самодисциплинирани, ще успеем да се справим с този момент на изпитание. 

Но най-важният призив, които отправяме към вас, е да останете у дома и да пазите здравето и живота на останалите. 

Изказваме благодарности и пълна подкрепа за предприетите мерки за борба с разпространение на коронавируса както на национално ниво, така и от страна на кмета Димитър Николов и неговата администрация, както и на в лицето на Областна управа – Бургас.  Нека бъдем толерантни и към всички медицински лица и ангажирани хора в системата на здравеопазването, защото те носят нелек товар на плещите си и работят с всеотдайност. 

Това са нашите контакти – телефонен номер и електронна поща.

Вярваме, че отговорността и мисълта да пазим съгражданите ще е на първо място сред българското общество. 

Димитър Бойчев    0884800050 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ивелина Василева 0882003070 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Иван Вълков 0884800168 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ася Пеева 0893488022 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Галя Желязкова 0884800263 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Д-р  Стойно Стойнов   0888692966 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови