Жителите на Равнец искат оставката на Бачийски

Жители на бургаското село Равнец внесоха подписка в Общинския съвет на Бургас, с която искат оставката на Константин Бачийски, съветник от Средна европейска класа /СЕК/ и председател на Постоянната комисия по икономика.

Хората са недоволни, че вече 10 месеца нищо не се случва по отношение на летището, за което бе обещавано бляскаво бъдещке. Те питат Константин Бачийски защо ги е излъгал, защо последно са го видели преди изборите и къде са инвеститорите от Китай, Дубай и Русия.

„На последното събрание казахте, че бизнесмените се ревнували кой първи да вземе летището и да го направи бизнес зона. Къде са тези хора и защо забравихте за Равнец веднага след като ви избрахме за общински съветник“, пишат в писмо до Общинсия съвет жителите на селото.

Те настояват от Бачийски да им отговори и защо ги е карал да се подпишат за това общината да промени плана за индустриалната зона.

„Ясно е, че вие никого не доведохте тук. Смятаме, че Общинският съвет също носи отговорност за това, че не е проверил дали наистина такива бизнесмени съществуват. 

Г-н Бачийски, ако изобщо имате някакъв морал се извинете на хората и напуснете Общинския съвет. Вие не заслужавате да ни представлявате“, категорични са жителите на Равнец.

ПОДПИСКАТА ВИЖТЕ ТУК!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови