В Росенец провеждат Dogan Saray Beach Festival

В "Росенец" е организиран Dogan Saray Beach Festival, като събитието се организира в социалните мрежи и е под надслов "Искаме Доган да уволни Борисов", съобщава БНР.

"Ще започнем с 10-минутна оборка. Там има нахвърлени камъни. Нахвърлили са ги, за да могат да ограничат достъпа на плажуващите. Ще направим една пирамида от камъни, ще забием трибагреника отгоре", коментира един от организаторите Асен Бонджев.

"Подадох искане към министъра на регионалното развитие и благоустройството да разкрие спасителен пост на обекта. Подозирам, че това ще прерасне - няма да е само събота и неделя. Това е моята цел - не постоянно да приканвам хората да ходят там, а те да го правят сами. Да има движение, за да не могат да ги ограждат, да слагат бариери и огради".

"Този фестивал е символ на силата и победата на гражданското общество, защото допреди 3 месеца тук и дрон не можеше да прелети. Това беше може би най-охраняваната точка в България", коментира пред НоваТВ Бонджев.

"Трябва да се променят правосъдната система и Изборният кодекс, за да не влизат едни и същи партии постоянно. Искаме електронно правителство и гласуване", коментира Стамен Симеонов.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови