Живко Табаков: Хотелът на Екатерина Захариева ще бъде бутнат /видео/

Това е хотелът на мъжа на вицепремиера Екатерина Захариева, лично покровителстван от Бойко Борисов. Съпругът на госпожа Захариева е проектант на чудото на архитектурата в Алепу!

Това заяви Живко Табаков, депутат от листата на Изправи се! Мутри вън! днес на строежа Алепу вилидж, часове след проттеста на ГЕРБ на същото място.

„Хотелът на Екатерина Захариева ще бъде проверен и ще бъде бутнат от Изправи се! Мутри вън! и от цялата законодателна инициатива, която ще предприемем.

Това е хотелът, който беше с чадър от всички институции – от РИОСВ, РДНСК, цялата държава и придворните кметове – на Приморско, на Созопол.

Тук днес учудващо бяха кметовете на Бургас и Стара Загора, но аз не чух никакво обяснение от тяхна страна за поръчките, които са по тяхните градове“, заяви Табаков.

„Скъпи любимци на хората, скъпи гербаджии, ние от Изправи се! Мутри вън! сме тук и не ви намерихме. Намерихме фасовете, боклуците, които сте оставили и боклукът, който е зад мен. 

Скоро ще бъде назначена комисия, чиято цел ще бъде не само да провери цялата история на строежа назад във времето, а и защо прокуратурата е бездействала по въпроса“, допълни Табаков.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови