Вижте листата на Изправи се! Мутри вън! за Бургас

Коалицията смята, че ще успее да вкара 3-ма депутати от Бургас

Днес в 15.30 ч Живко Табаков регистрира листата на коалиция "Изправи се! Мутри вън!" за 2 МИР-Бургас. Той е и водач на листата, като доказа качествата си на последните парламентарни избори.

Живко Табаков и адвокат Драгомир Ошавков бяха избрани за депутати от 2 МИР-Бургас предното 45-о Народно събрание, което просъществува само 25 дни.

Целта на „Изправи се! Мутри, вън!“ е да надмине резултата си от предните избори, когато имаха двама депутата от коалицията в Бургас. Сега смятат, че могат да вкарат трима.

Документите за явяване на изборите подадоха областният координатор на „Изправи се. БГ” Живко Табаков, общинският председател на Гражданската платформа за Бургас Габриела Гоцкова, Драгомир Ошавков от „Движение 21”, юристът Николай Стоилов и част от останалите кандидати за народни представители на коалицията.

„Листата на ИСМВ и този път е в пълен състав, имаме 11 нови лица. Сред нас има юристи, икономисти, финансисти, хора, които са готови да работят за промените в нашия регион, за да се развива все по-активно той. Целите, които си поставяме, са не само да задържим резултата ни от предходните избори, но и да го надградим. 

За това ни дава увереност високата оценка, която получихме от гражданите във връзка с нашата работа в 45-то Народно събрание. Комисията по ревизия на Мая Манолова, както и множеството законопроекти, които внесохме, са гаранция, че ние изпълняваме своите обещания”, коментира пред журналисти водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!” за област Бургас Живко Табаков.

Табаков заяви още, че коалиционният формат „Изправи се! Мутри вън!” ще бъде много по-силно представен.

„Обръщам внимание на три факта. Първият е, че ние бяхме най-малката парламентарна група, а внесохме най-много законопроекти – над 30 в рамките на 3 седмици. Вторият факт е, че едно от най-важните неща, които свърши 45-то Народно събрание, бе създаването на Комисията по ревизия, по наше предложение отново. 

Последните действия на американските власти по някакъв начин също са свързани с тази комисия.Третият факт е, че голяма част от нашите хора са били подслушвани, което означава, че Борисов ни е определял като най-голямата опозиция”, каза вторият в листата, Драгомир Ошавков от „Движение 21”.

„Нашите очаквания се припокриват с желанието на българските граждани, а именно партиите на протеста да успеят да преодолеят вътрешните и външните си различия и да сформират стабилен кабинет”, допълни общинският председател на Изправи се. БГ за Бургас Габриела Гоцкова.

Ето и листата на ИСМВ за 2-ри МИР Бургас:

1. Живко Табаков – eксперт в туризма

2. Драгомир Ошавков - адвокат

3. Николай Стоилов - юрист

4. Цветелин Георгиев – частен бизнес

5. Габриела Гоцкова - филолог

6. Николай Тодоров – финансов мениджър

7. Красимир Петров - търговец

8. Юлияна Мръчкова – икономист, инженер-биотехнолог

9. Теодор Шейков - адвокат

10. Милка Бодурова - икономист

11. Николай Гроздев - финансист

12. Георги Янчев - бизнесмен

13. Костадин Андонов - търговец

14. Яна Николова - търговец

15. Кремена Петрова - икономист

16. Даниел Иванов - икономист

17. Боряна Тодорова - хотелиер

18. Людмил Илиев – ветеринарен лекар

19. Гергана Георгиева - счетоводител

20. Николай Стоянов - предприемач

21. Ярослав Коюмджиев - журналист

22. Пламен Делев – инженер-лесовъд

23. Станимир Христов - търговец

24. Даниела Стоянова – доктор по икономика

25. Златина Христова - педагог

26. Кирил Василев - нотариус

27. Павел Джованов - художник

28. Георги Манолов - икономист

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови