БСП открива предизборната си кампания на Бузлуджа 

131-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския учредителен конгрес на БСП ще бъдат отбелязани от левицата, тази събота, 30 юли. 

Кулминацията, която тази година се очаква с огромен интерес, е политическият митинг на БСП от 11:30 ч., съобщен от партията. 

На него лидерът на БСП Корнелия Нинова лично ще се обърне към членовете и симпатизантите на партията и ще формулира основните политически послания към червените избиратели. Още в петък тя обяви, че конгресът ще бъде своебразно откриване на предизборната кампания на столетницата. 

БСП е подготвила и богата културна и музикална програма, като този път пред участниците в мероприятието ще пее цяло музикално съзвездие.Сред изпълнителите са Миро, Виво Монтана, участникът в Music idol Владо Димов, както и Цветан Бонев и Лилия Андонова. 

Програмата на 30 юли започва от 10:30 ч. с поднасяне на венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд. По същото време на сцена на историческата поляна започва първата част от художествената програма.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови