ГЕРБ Бургас: На изборите ще сме срещу едно ОФ и две левици

„В момента в политическия живот се наблюдава изключително силно разделение ляво – дясно. Ще се явим на изборите срещу едно ОФ и две левици. Ще се явим срещу разколебани в европейските си ценности формации“. Това заяви на пресконференцията на ГЕРБ Бургас днес депутатът Любен Дилов. 

Ще е важно по време на кампанията да се води идеологически спор, допълни той.

На брифинга присъстваха и водачът на листата на предходния вот Жечо Станков, както и народният представител и общински лидер на ГЕРБ Андрей Рунчев. 

„Центърът, както винаги, е зает от ДПС, може би там ще имат претенции и от НДСВ, които не знаем все още как ще се заяват. Това е картината - идеологическа. Изключително сме притеснени от едно мощно олевяване на публичния живот, което не е аргументирано с нищо икономически, а с популистки лозунги“, коментира Дилов.

„Ще имаме местна програма, както винаги. Ще имаме широкообхватна листа, за да може да предложим различни профили на хора, които биха били полезни за кампанията и като бъдещи депутати. Готови сме, освен твърдото ядро, да привлечем и периферия, която да ни помогне да бъдем първа политическа сила“, обясни Андрей Рунчев.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови