Целта е укрепване на духовността ни като общество

Тошко Вачев: Призвание, дарба и мисия

Тошко Вачев е кандидат за общински съветник от гражданската квота в листата на МК „Левицата!“. 

Със съгласието си да е част от листата на коалицията, приема предизвикателството да даде всичко от себе си, за да изпълни приоритетите си. А те са в сферата на културата, образованието, изкуството и здравеопазването. Желанието му е да представи, пресъздаде и съхрани културното наследство, ценности и традиции. 

Да укрепи и повиши духовността ни като общество. Да обедини и вдъхнови да се продължи мисията с вяра, надежда и любов, за създаване на по-добър живот в града ни.

Тошко Вачев е единственият бургазлия, роден в един от символите „Кулата на фаропазача“. Детството му е преминало там, защото в кулата са живели неговите баба и дядо.

Вачев е самоук иконописец, като иконите в творчеството му са над хиляда. Изписвал е почти всички светци и светици. От 28 години се занимава с тази дейност. Много от иконите е дарил на църкви, параклиси, приятели и за благотворителност. Има 23 изложби с грамоти, плакети, и златен медал. 

Участва активно във Фондация „Мечта за дете“, създадена да подпомага семейства с репродуктивни проблеми. Партньор на „Балкански алианс“ и международен балетен конкурс „Сара-Нора Прима“ с негови изложби. Негови творби има в Америка, Ливан, Тайланд, Англия, Португалия и др. държави.

Ето какво казва за своите приоритети Тошко Вачев:

„Това не са обещания, а реалност, защото това, за което се боря, го правя от години, без да съм политическа личност. Подкрепата до сега беше изцяло от моето семейство и приятели. Сега очаквам това да става с голямото „семейство“ на „Левицата!“.

Може да подкрепите Тошко Вачев, като гласувате за МК „Левицата!“ с №68 в интегралната бюлетина и отбележите преференция 137.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови