Акад. Денков от Бургас: Ще се борим за първото място

Коалиция Продължаваме Промяната – Демократична България откри предизборната си кампания в Бургас. 

Акад. Николай Денков, водач на листата във 2 МИР и кандидат-депупатите от ПП-ДБ се срещнаха с граждани в експоцентър Флора.

"За мен е чест да водя толкова силна листа. Очакванията са да се представим добре, ще се борим за първо място. Знаем, че ще е трудно, но вече сме го правили. Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава“, заяви Денков.

Втори в листата за Бургас е бургаският предприемач Димитър Найденов.

„Надявам се да повторим успеха от последните избори, за да може да продължим в същата посока с нови сили“, сподели той пред бургазлии.

„Ние направихме нещо, което в сферата на правосъдието не беше постигнато в продължение на 30 години – да постигнем промени в Конституцията, които да отпушат възможността съдебната реформа да се случи от тук нататък само с обикновено мнозинство от 121 депутати”, допълни Найденов.

В листата на ПП-ДБ има още впечатляващи кандидатури.

Сред тях са Божидар Божанов, бивш министър на електронното управление в кабинета на Кирил Петков, Емил Соколов – областен координатор на „Продължаваме Промяната“ и Георги Перпелиев – председател на общинската структура на ПП в Бургас.

Калина Константинова, вицепремиер в кабинета „Петков“, също е един от знаковите кандидати в бургаската листа.

От коалицията планират по време на кампанията поредица от срещи с хората в населените места от общините в областта.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови